Puheenjohtaja tiedottaa tärkeistä asioista SYKSY 2018

Puheenjohtajan tervehdys jäsenille ja alueen asukkaille

Syksy on jo pitkällä ja lehdet putoilevat puista. Kohta on myös aika yhdistyksen virallisen syyskokouksen. Tässä kohtaa on tullut minun aikani kiittää yhdistyksemme jäseniä ja alueen asukkaita sekä omasta että vaimoni Annen (nykyinen sihteeri vuodesta 2014) puolesta. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana nyt seitsemän antoisaa vuotta (vuodesta 2012 alkaen), joista kaksi ensimmäistä sihteerinä ja viimeiset viisi yhdistyksen puheenjohtajana. Seuraavassa syyskokouksessa emme voi sääntöjen mukaan vaimoni kanssa enää asettua ehdolle puheenjohtajaksi ja sihteeriksi.

Seuraajalleni yhdistyksessä lupaan antaa täyden tukeni niin, että asiat saadaan uudestaan rullaamaan. Itse toivoisin koko Huhkolan alueen sekä Huhkolan Omakotiyhdistys ry:n puolesta, että syyskokouksessa saataisiin yhdistykselle uusi nuori ja innostunut puheenjohtaja sekä koko aktiivinen johtokunta.

ISO KIITOS JA KUMARRUS!

 

Huhkolan omakotiyhdistys etsii uusia jäseniä johtokuntaan!!

Huhkolan Omakotiyhdistys ry on muutosvaiheessa. Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Antti Uusilehto ja sihteeri Anne Uusilehto eivät jatka tehtävissään tämän syksyn jälkeen, koska muuttavat perheineen pois viihtyisästä Huhkolasta. Johtokunnastamme on kesän aikana jo lähtenyt yksi jäsen pois muuton vuoksi. Myös rahastonhoitajamme on ollut tehtävässään monia vuosia ja olisi nyt halukas siirtymään muihin tehtäviin.

Huhkolan omakotiyhdistyksen johtokunnan päätehtävänä on huolehtia Huhkolan asukkaiden viihtyvyydestä omalla asuinalueellaan kuunnellen asukkaiden toiveita ja huolen aiheita, ja toimien niiden mukaisesti. Alueellinen omakotiyhdistys toimii myös linkkinä Turun Pientalot ry:hyn (TPK) sekä Turun kaupunkiin laatien mm. kannanottoja. Ilman johtokuntaa ja omakotiyhdistystä asukkaiden toiveet ja huolen aiheet jäävät kuulematta, ja asukkaiden viihtyvyys alueella saattaa muuttua huonompaan suuntaan. Lisäksi TPK:n neuvottelemat jäsenedut mm. edullinen Turku Energian sähkösopimus jäävät saamatta.

Haluatko Sinä olla se, joka tekee merkittävää vapaaehtoistyötä Huhkolan asukkaiden hyväksi? Koetko Huhkolan alueen viihtyvyyden tärkeäksi?

Jos kiinnostuit tehtävästä tai haluat tietää siitä lisää, ota yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan Antti Uusilehtoon: 040-5420384 tai puheenjohtaja@huhkola.fi.

Syksyisin terveisin Huhkolan omakotiyhdistyksen johtokunta