Yleisötilaisuus Koroisten siirtolapuutarha -asemakaavanmuutoksesta 9.5.2017

Hei!

Koroisten siirtolapuutarha -asemakaavanmuutoksesta järjestetään suunnittelijoiden vastaanotto Nummen kirjastossa tiistaina 9.5. klo 17–19.

Asemakaavanmuutosalue sijaitsee Raunistulan ja Koroisten kaupunginosissa. Kaavanmuutoksen tavoitteena on mahdollistaa siirtolapuutarhan rakentaminen Vähäjoen ja rautatien väliselle alueelle Jokipellonkujan varrelle.

Alueen kaavoituksesta kiinnostuneilla on mahdollisuus keskustella vireillä olevasta asemakaavanmuutoksesta kaavoitusarkkitehti Satu Tiaisen ja kaavoitusarkkitehti Christiane Eskolinin kanssa Nummen kirjastossa (Töykkälänkatu 22) tiistaina 9.5. klo 17–19. Tervetuloa!

Kaavanmuutoksesta on julkaistu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, josta voi jättää mielipiteitä 31.5.2017 asti.

Linkki osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan: http://ympto.turku.fi/ympakaavi/sivut/Kaavoitus/sivut/Asemakaavoitus/sivut/kuvien_naytto.php3?Diario=1146&kuvan_nimi=OAS_pdf&kuvan_tyyppi=OAS_tyyppi&taulukon_nimi=oas_pdf&tunniste=Tunniste

Kaavanmuutokseen liittyviä asiakirjoja ja selvityksiä julkaistaan kaavahaussa: http://ympto.turku.fi/ympakaavi/sivut/Kaavoitus/sivut/Asemakaavoitus/sivut/Asemakaavat.php?content=Kaavahaku&Kaavatunnus=18/2017

 

Ystävällisin terveisin,

Satu Tiainen

Kaavoitusarkkitehti

Turun kaupunki, ympäristötoimiala, kaupunkisuunnittelu, kaavoitusyksikkö

Puh. 040 168 4810