Potilaatikoiden siirto 27.6.2016 mennessä ja nimi- ja osoitekyltin tarkastus

Posti on lähestynyt kevään mittaan useasti Huhkolan alueen jä lähialueen omakotiasukkaita postilaatikoiden siirtoon ja uudelleen ryhmittelyyn liittyen. Olemme Huhkolan Omakotiyhdistys Ry:ssä käsitelleet asiaa niin vuosikokouksessa kuin TPK:n kanssa sekä alueen asukkaiden kesken. Viimeisimmän Postin tiedotteen mukaan laatikot tulee olla siirrettynä viimeistään 27.6. mennessä tai muuten postit toimitetaan Varissuon R-Kioskille, josta ne voi jatkossa noutaa.

Olemme laatineet asiasta tiedotteen jäsenillemme sekä muille Huhkolan alueen OK-asukkaille. Tiedotteessa on mm. esitetty laatikoiden hankinnasta ja pystytyksestä neuvotellut jäsentarjoukset.
Lataa tästä Tiedote 13.6.2016 Postilaatikoiden siirto.

Me alueen omakotiasujien etujärjestönä haluamme helpottaa ja edesauttaa asukkaiden ja jäseniemme laatikoiden siirtoa. Siksi olemme neuvotelleet joidenkin yleisten postilaatikoiden hinnat STARK Skanssin ja K-Rauta Skanssin kanssa sekä pystytyksestä ja rungon / jalustan rakentamisesta Kiinteistö- ja Rakennuspalvelu Helin Oy:n kanssa. Edut ja tarjoukset saa käyttöönsä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia liikkeessä.

Alueen yhtenäisen ilmeen sekä siistin ja selkeän ulkoasun vuoksi toivoisimme, että vähintään samaan ryhmään/telineeseen sijoitettavat postilaatikot olisivat samanlaisia. Myös laatikoille rakennettava runkoteline kannattaa rakentaa ja pystyttää kerralla riittävän tukevaksi, jotta teline kestää käytössä useita vuosia. Telineestä ja pystytyksestä on annettu ohjeita Postin tiedotteessa 6.4. HUOM. Asukas vastaa itse pystytettävän telineen asennuksesta ja mahdollisten kunnallistekniikan ja kaapeleiden sijainnin selvittämisestä sekä mahdollisista vaurioista. Keskustelkaa laatikoiden hankinnasta ja pystytyksestä naapureiden kanssa, niin lopputulos on paras mahdollinen niin yksittäisen asukkaan kuin viihtyisän asuinalueemmekin kannalta.

Postilaatikoiden siirron yhteydessä kannattaa myös tarkastaa postilaatikoiden nimi- ja osoitekylttien oikeellisuus ja paikkansapitävyys. Nimi- ja osoitekyltissä on oltava seuraavat (Postin ohjeistus) tiedot:

  • SUKUNIMI ja TÄYDELLINEN OSOITE

Lisäksi niin halutessaan voi kyltissä ilmoittaa myös asukkaiden etunimet.
Lataa tästä Tiedote 17.5.2016 Postilaatikoiden nimi- ja osoitekyltti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *